Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ:Εγκριση Χρηματοδότησης και Απόφαση Εγκρισης Ωφελούμενων

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ:Εγκριση Χρηματοδότησης και
Απόφαση Εγκρισης Ωφελούμενων
 
   Επι τέλους κάτι κινείται στο "Εξοικονόμηση κατ'Οίκον".Εγκρίθηκε Χρηματοδότηση  100εκ για αποπληρωμές καθώς και μια νέα απόφαση ένταξης νέων "Ωφελουμένων" στο Πρόγραμμα.Ας ελπίσουμε ότι θα ακολουθήσουν και οι βελτιώσεις στο Πρόγραμμα που τόσες φορές έχουμε αναφερθεί. Δημοσιεύουμε παρακάτω δύο σχετικά άρθρα και αναζητείστε στην Απόφαση τα  νέα ονόματα ωφελουμένων ανά περιοχή..
 
Ενέκρινε την χρηματοδότηση του ΕΤΕΑΝ, (ταμείο του ''εξοικονομώ'') ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος 
 
  Την άμεση χρηματοδότηση του ΕΤΕΑΝ, με ποσό 100 εκατ. ευρώ , για την πλήρη αποπληρωμή όλων των δικαιούχων (περίπου 10.000 νοικοκυριών τα οποία με την σειρά τους, θα εξοφλήσουν περίπου 30.000 επαγγελματίες), από το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ΄Οίκον», ενέκρινε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Όπως δήλωσε ο κ.Κωνσταντινόπουλος , έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εγκριθεί από την Ε.Ε. , η ένταξη νέων χρηματοδοτήσεων για δικαιούχους του Προγράμματος «Εξοικονομώ κατ΄Οίκον», με εμπροσθοβαρή χρονικά τρόπο, στην νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020. Σημειώνεται , ότι το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ΄Οίκον», αποτελεί ένα επιτυχημένο εργαλείο υποστήριξης της αειφόρου αναπτυξιακής πολιτικής , αφού έχει πολλαπλά οφέλη για τις επιχειρήσεις, επαγγελματίες και μεγάλο αριθμό ελληνικών νοικοκυριών. -
Πηγή:b2green.gr

Τα ονόματα επιπλέον 554 ωφελούμενων στο ''εξοικονομώ'' 
            
   Το ΕΤΕΑΝ υπέγραψε σήμερα νέα απόφαση υπαγωγής ωφελούμενων στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον».
   Οι νέοι ωφελούμενοι του προγράμματος ειναι 554 με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό επενδύσεων 6.497.385,79 €.
   Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των έργων από τους Ωφελούμενους, είναι 3 μήνες από την ημερομηνία εκταμίευσης προκαταβολής ή την ημερομηνία υπογραφής της δανειακής σύμβασης με τις συνεργαζόμενες τράπεζες εφόσον δεν καταβάλλεται προκαταβολή.

***Σχετικά αρχεία:ΚΛΙΚ κάτω
Απόφαση Υπαγωγής Ωφελούμενων της 22-09-2014

 πηγή:b2green.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου