Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Κτηματολόγιο: Οδηγός ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας-Ενημέρωση και για ΠΕ Καστοριάς-Χρήσιμες Ενημερωτικές Σελίδες

 
Κτηματολόγιο: Οδηγός ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας.- Ενημέρωση  για  ΠΕ Καστοριάς-Χρήσιμες Ενημερωτικές Σελίδες 

     Ηδη είναι σε εξέλιξη το Πρόγραμμα Κτηματογράφησης για πολλές περιοχές της Χώρας από 19/11/2018.
   Στην Καστοριά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη,αναμένεται να λειτουργήσει ειδικό γραφείο κτηματογράφησης στην Θεσσαλονίκη που θα εξυπηρετεί τις περιοχές Καστοριάς, Φλώρινας, Ξάνθης, Δράμας, Χαλκιδικής σε συνεργασία με τα αντίστοιχα τοπικά ανά περιοχή.
    Πάντως,απ'ότι φαίνεται από άλλες περιοχές που έχει ξεκινήσει ήδη η υποβολή Δηλώσεων,η χρονική διάρκεια από την έναρξη μέχρι το τέλος αναμένεται να είναι  3 μήνες(Το πιθανότερο Ιαν-Μάρτιος 2019)
Ενημερωτική Εκδήλωση για το Κτηματολόγιο
στο Δημαρχείο Καστοριάς 22/11/2018
    Στις 22/11/2018 στο Δημαρχείο Καστοριάς, έλαβε χώρα ενημερωτική Εκδήλωση από την εταιρεία ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ που υποστηρίζει την διαδικασία Κτηματογράφησης,όπου παραβρέθηκαν Μηχανικοί,Δικηγόροι κλπ πολίτες.
    Στελέχη της ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗΣ ενημέρωσαν συνοπτικά για την διαδικασία,παρουσίασαν δε  την ηλεκτρονική εφαρμογή ktima.gr για την ηλεκτρονική υποβολή Δηλώσεων Κτηματολογίου.Ειπώθηκε εκεί  ότι θα λειτουργήσει Γραφείο κτηματογράφησης στην Καστοριά, σε συνεργασία με το κεντρικό Γραφείο Θεσνίκης που αναμένεται εντός του Δεκεμβρίου.
 
    **Ανακοίνωση του ΤΕΕ Δυτ Μακεδονίας 10/12/2018  για τις υπο κτηματογράφηση νέες περιοχές Δυτ Μακεδονίας (ΠΕ Καστοριάς,Φλώρινας,Γρεβενών)......ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
 
    Οι ιδιοκτήτες καλό είναι να ετοιμάζονται σχετικά για τα ακίνητά τους(**Ατομικά Στοιχεία,Τίτλοι Κυριότητας,Πιστ Μεταγραφής,επαρκή στοιχεία εντοπισμού όπωςΤοπογραφικά,Αποσπάσματα διανομής κλπ).
     
"Κτηματολόγιο-Οδηγός Υποβολής Δηλώσεων ιδιοκτησίας.
 

*** ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΔΗΓΟ- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

**Δείτε Αλλα Αρθρα από το Ιστολόγιό μας για ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ( Γενική Ενημέρωση,Χρήσιμες Συμβουλές,Ερωταπαντήσεις κλπ)....................ΚΛΙΚ ΕΔΩ

**Η Σελίδα για Κτηματογράφηση ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ & ΦΛΩΡΙΝΑΣ...ΚΛΙΚ ΕΔΩ
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου