ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

1.      Γενικά
Πέρα από την οικοδομική αποπεράτωση, ένας χώρος κατοικίας ή επαγγελματικός, χρειάζεται και μια πρόσθετη επιμέλεια, με την φροντίδα ειδικού Αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων – Διακοσμητή, ανάλογα με τις απαιτήσεις του τελικού χρήστη.
2.      Διακόσμηση νέας κατασκευής
Αν  ο ιδιοκτήτης έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις αισθητικής και δεν θέλει απλά  « να βάλει το κεραμίδι πάνω απ΄το κεφάλι του», είναι σκόπιμο από την αρχή, από τα σχέδια, της μελέτης, πριν την κατασκευή και παράλληλα μ΄αυτήν , να υπάρχει συνεργασία  Μηχανικού  και Διακοσμητή.
Η δαπάνη του διακοσμητή επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη,πέραν του Μηχανικού, αλλά συχνά αποδεικνύεται τόσο χρήσιμη, που η μικρή επιπλέον δαπάνη αμοιβής Διακοσμητή, αξίζει τον κόπο,αφού έτσι μπορούν  να προληφθούν άσκοπες δαπάνες καθαιρέσεων και ανακατασκευών,λόγω «αυτοσχεδιασμών»
3.      Ανακαίνιση υπάρχουσας κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου.
Με αφορμή την ανακαίνιση υπάρχουσας κατοικίας ή την διαμόρφωση επαγγελματικού χώρου-καταστήματος, καλό είναι να υπάρχει συνεργασία  του ιδιοκτήτη με τον Μηχανικό και τον Διακοσμητή, για ποιοτικώς αναβαθμισμένο αισθητικά αποτέλεσμα.
4.      Μεθοδολογία
α) Συννενόηση  με Διακοσμητή για ειδικές απαιτήσεις και  την έκταση των επεμβάσεων στο κτίριο.
β) Αποτύπωση  - Σχεδιαστική πρόταση – προσχέδια
γ) Οικονομική πρόταση
δ) Σχέδια – λεπτομέρειες με φωτορεαλισμό κλπ
ε) Όπου χρειάζεται, συνεργασία με τον Μηχανικό του έργου, για συντονισμό ενεργειών.
5.    Συνεργασίες του Γραφείου μας στη Διακόσμηση
Το γραφείο μας συνεργάζεται με την Διακοσμήτρια   ΣΟΦΙΑΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ    Πολ.Μηχ ΤΕ κ Διακοσμήτρια,που μπορεί να δώσει στο έργο σας σύγχρονη, καλαίσθητη, λειτουργική και οικονομική λύση, για τη χρήση που το προορίζετε.

** **Επικοινωνείστε με το Γραφείο μας ή και με την ίδια την Διακοσμήτριά μας στην Ιστοσελίδα της,με ΚΛΙΚ στο όνομάτης  παραπάνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου