Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

«Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον»:Απόφαση Υπαγωγής Ωφελούμενων 26/17-09-2013

«Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον»:Απόφαση Υπαγωγής Ωφελούμενων στο Πρόγραμμα  26/17-09-2013 

       Επειτα από μακρά στασιμότητα και άπνοια στο Πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ'Οίκον" κάτι κινείται τελευταία.Βέβαια αφορά, πάλι, παλιές αιτήσεις που ήταν σε εκκρεμότητα.
  Για νέες αιτήσεις,παρά τις πολλαπλές δηλώσεις αρμοδίων περί της ωφελιμότητος του Προγράμματος,ουδέν ακόμη εφάνη στις Τράπεζες περί της διαθεσιμότητος νέας χρηματοδότησης.
  Υπενθυμίζεται ότι από πέρισυ έχει σταματήσει η αποδοχή νέων αιτήσεων για Δυτική Μακεδονία,Κεντρική Μακεδονία κ Αιγαίο,ελλείψει νέας χρηματοδότησης, αλλά και οι έχοντες την πολυπόθητη έγκριση,ταλαιπωρούνται με απροσδιορίστου διαρκείας αναμονή για χορήγηση προκαταβολών από τις αρμόδιες Τράπεζες, αλλά και αγνώστου χρόνου αποπληρωμής του υπολοίπου.
      Οσο για την "Οδύσσεια" προμηθευτών και κατασκευαστικών συνεργείων,που καλούνται να υλοποιήσουν έργα,με άγνωστο χρόνο πληρωμής,μέσα στο δυσμενές κλίμα του κατασκευαστικού κλάδου,ούτε λόγος
     Τόσο.... "σαφής" είναι η εικόνα.Το μόνο όμως σαφές,προσδιορισμένο χρονικά,είναι ότι έρχεται ο Χειμώνας και χάθηκε ουσιαστικά η φετεινή χρονιά για την περιοχή μας.,όπως επεσήμανε  σε τελευταίο Υπόμνημά του το ΤΕΕ/Τμ Δυτ Μακεδονίας.
     Τα ονόματα των "τυχερών" ( 1.164 Ωφελούμενοι-θα λάβουν ειδοποίηση από τις Τράπεζές τους ) που ίσως προλάβουν τον Χειμώνα που έρχεται,μπορείτε να δείτε στην  Απόφαση 26/17.92013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου