Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ:Διευκρινήσεις ΥΠΕΝ για τα Αυθαίρετα και Πρόστιμα

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ:Διευκρινήσεις ΥΠΕΝ για τα Αυθαίρετα και Πρόστιμα

       Εχουμε γράψει τόσα για το αναμενόμενο Πρόγραμμα  "Εξοικονόμηση κατ'Οίκον ΙΙ"-
       Προσθέτουμε τώρα την τελευταία ενημέρωση σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του Υπουργείου για το "Εξοικονόμηση κατ'Οίκον ΙΙ" ότι η σχετική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων αναμένεται ν'ανοίξει αύριο Τρίτη 13/3/2018 στις 8πμ.
     Στην σελίδα του ΥΠΕΝ υπάρχουν διάφορα χρήσιμα ενημερωτικά για το Πρόγραμμα  και διευκρινήσεις...περισσότερα.......................... ΚΛΙΚ ΕΔΩ
=======================================================================
 
      Αναφερόμαστε εδώ ειδικά σε μια βασική προϋπόθεση που έχει μπει τώρα για ένταξη στο Πρόγραμμα που είναι "η μη ύπαρξη αυθαιρέτων" και η ανάγκη για "Τακτοποίηση Αυθαιρέτων"
 
Περιπτώσεις ακινήτων στα οποία υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές ή χρήσεις
 
       Προκειμένου να υποβληθεί αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ» για περιπτώσεις ακινήτων στα οποία υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές ή χρήσεις για τις οποίες έχει γίνει υπαγωγή στο Ν.4495/2017 ή στο Ν.4178/2013, είναι απαραίτητη η εξόφληση του συνόλου του
ενιαίου ειδικού προστίμου (όχι μόνο του 30%), χωρίς να είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική υποβολή όλων των δικαιολογητικών στο πληροφοριακό σύστημα υπαγωγής αυθαιρέτων. Για την αίτηση στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ» υποβάλλεται η δήλωση υπαγωγής του αυθαιρέτου όπου θα αποτυπώνεται η πλήρης εξόφληση του ενιαίου ειδικού προστίμου (όχι απαραίτητα βεβαίωση περαίωσης της υπαγωγής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου