Τρίτη 19 Μαΐου 2015

AKINHTA:Ήμερίδα "Εκτιμητικές Δραστηριότητες στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία-Πρακτικές & Προοπτικές"-Θεσνίκη 16.5.2015

Βασιλείου Αλέξ.Πολ Μηχ
AKINHTA:Ήμερίδα "Εκτιμητικές Δραστηριότητες στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία-Πρακτικές & Προοπτικές"
-Θεσνίκη 16.5.2015-Διοργάνωση ΣΕΚΕ-CIAB
 
     Το Σάββατο 16.5.15 στην Θεσσαλονίκη έλαβε χώρα ειδική Ημερίδα με θέμα"Εκτιμητικές Δραστηριότητες στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία-Πρακτικές & Προοπτικές" που αφορούσε την Αγορά Ακινήτων, από πλευράς Εκτιμήσεων της Αξίας τους.
      Η Ημερίδα διοργανώθηκε από κοινού,από τον Σύλλογο Εκτιμητών Ελλάδος (ΣΕΚΕ-AVAG-Assotiation of Greek Valuers) και το Επιμελητήριο  Ανεξάρτητων   Εκτιμητών Βουλγαρίας(Champer of independent Apraisern in Bulgaria-CIAB),στο ξενοδοχείο MACEDONIA PALACE.
 
Φωτοπούλου Χριστίνα Πρόεδρος ΣΕΚΕ,
Παπαορφανός Αντώνης Αντιπρόεδρος
    
Τους συμμετέχοντες καλωσόρισαν εκ μέρους του ΣΕΚΕ η Πρόεδρος κα Φωτοπούλου Χριστίνα και εκ μέρους του CIAB η Πρόεδρος Tatyana Ileva από το τμήμα της Σόφιας.
      Υπήρξαν  ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και από τις 2 πλευρές,3 από μέλη του ΣΕΚΕ (Φωτοπούλου Χριστ,REV/Βασιλείου Αλεξ,REV/Δούναβη Αντιγόνη,REV) και 3 από μέλη του  CIAB(Raiho Dyankov,RICS &Vladimir Ignatov,Msc/Violeta Kasarova,Ass.Prof,Ph.D&Niohogos  Kanaryan,Ph.C/Georgi Georgiev,Msc).
     Σαν καλωσόρισμα,προβλήθηκε εισαγωγικά 15λεπτο video που επιμελήθηκε ο κ.Βασιλείου Αλέξανδρος, με πρώτη ενότητα Αξιοθέατα της Βουλγαρίας και β' ενότητα αξιοθέατα στην Θεσσαλονίκη.Στο πάνελ τον συντονισμό είχε ο κ.Αντ Παπαορφανός,Αντιπρόεδρος του ΣΕΚΕ.
      Από την Βουλγαρία παραβρέθηκαν 35 εκτιμητές,μέλη & Διοίκηση του CIAB, και εκπρόσωποι της Πανεπιστημιακής Σχολής Εκτιμητών Βουλγαρίας. Ολο το γκρουπ των Βουλγάρων Εκτιμητών,επισκέφθηκε στην συνέχεια τον Αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.
 
     Συμφωνήθηκε,μεταξύ των δύο φορέων η τακτική συνεργασία και ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα εκτιμήσεων και εφαρμογής Ευρωπαϊκών Προτύπων & Πιστοποιήσεων.
      Για το Φθινόπωρο, προσκλήθηκε ο ΣΕΚΕ, στο προγραμματιζόμενο Διαβαλκανικό Συνέδριο Εκτιμήσεων στην Σόφια,που διοργανώνεται από το CIAB.
      Από πλευράς ΣΕΚΕ, παραβρέθηκαν, πέρα από την Διοίκηση,πολλά στελέχη Τεχν Υπηρεσιών Τραπεζών και πολλοί ιδιώτες εκτιμητές ,από διάφορες περιοχές της Χώρας,που ασχολούνται με "Υπηρεσίες Ακινήτων"
       Από Καστοριά,έδωσαν το "παρών" οι Πολιτικοί Μηχανικοί, Νικόπουλος Χρίστος,Καραγιάννης Γιώργος,Καραγκιόζη Μαρία,μέλη του ΣΕΚΕ.
========================================================================

***Αλλά Σχετικά Αρθρα από το Ιστολόγιό μας για Εκδηλώσεις ΣΕΚΕ-Εκτιμήσεις κλπ  /Βλ.παρακάτω
======================================
-AKINHTA:Ημερίδα Εκτιμητικών & συναφών θεμάτων-
Θεσνίκη 7.3.2015....ΚΛΙΚ1
==================================
-ΑΚΙΝΗΤΑ: Δημιουργία Μητρώου Πιστοποιημένων Εκτιμητών..ΚΛΙΚ2 
===============================================
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου