Κυριακή 17 Μαΐου 2015

AKINHTA:Ημερίδα Εκτιμητικών & συναφών θεμάτων-Θεσνίκη 7.3.2015

Κοπή Πίτας ΣΕΚΕ'2015-
Παπαορφανός Αντ,Αντιπρόεδρος
,δεξιά Ρούζης Σωτ,Ταμίας
AKINHTA:Ημερίδα Εκτιμητικών & συναφών θεμάτων-
Θεσνίκη 7.3.2015
 
*Το άρθρο δημοσιεύεται με αρκετή  "χρονοκαθυστέρηση",με αφορμή άλλη σχετική εκδήλωση της 16.5.2015 για Εκτιμητικά Θέματα που αναφέρεται σε επόμενο άρθρο.
 
    Ο Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος ( Assosation of Greek Valuer/ΣΕΚΕ-AVAG) φροντίζει πάντα,κάθε χρόνο να εξασφαλίζει τουλάχιστον 20 ώρες επιστημονικής ενημέρωσης και εκπαίδευσης για τα μέλη του,για να μπορούν να ανταποκρίνονται με επάρκεια στις νέες συνθήκες,σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη και σε διαρκή κρίση αγορά ακινήτων,που οφείλουν να παρακολουθούν και να γνωρίζουν  όσοι ασχολούνται με "Υπηρεσίες Ακινήτων"
 
     Μια τέτοια εκδήλωση-Ημερίδα "Εκτιμητικών & συναφών θεμάτων" έλαβε χώρα στις 7/3/2015 στην Θεσσαλονίκη στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ.
      Στην αρχή της εκδήλωσης,μετά το καλωσόρισμα των μελών από την Πρόεδρο κα Φωτοπούλου Χριστίνα εκ μέρους της Διοίκησης του ΣΕΚΕ,έλαβε χώρα η κοπή της Πίτας του Συλλόγου για το 2015.
      Οι πίτες Συλλόγων συχνά φθάνουν μέχρι τέλη Μαρτίου και στο ίδιο μάλλον πνεύμα "χρονοκαθυστέρησης" και το Ιστολόγιό μας,με αρκετή καθυστέρηση δημοσιεύει το παρόν ενημερωτικό άρθρο.
    Στην Εκδήλωση, από την Καστοριά,παραβρέθηκαν οι Μηχανικοί-Εκτιμητές:Νικόπουλος Χρίστος Πολ Μηχ, Καραγιάννης Γιώργος Πολ Μηχ,Καραγκιόζη Μαρία Πολ Μηχ.
      Το πρώτο κομμάτι της πίτας δόθηκε στον Χρ.Νικόπουλο, για την περιοχή  της Καστοριάς και μοιράστηκε μεταξύ των τριών Καστοριανών,με ευχές για Καλή Χρονιά-Καλές Δουλειές,ενώ στην συνέχεια δόθηκαν κομμάτια σε εκτιμητές άλλων περιοχών της χώρας αντιπροσωπευτικά.
κέντρο,ο "τυχερός" της κλήρωσης Χρ.Νικόπουλος
,δεξιά Αντ Παπαορφανός,Αντιπρόεδρος ΔΣ,
αριστερά Αντιγόνη Δούναβη μέλος ΕΕ ΣΕΚΕ
     Στην Κλήρωση λαχνών που ακολούθησε, ο κλήρος της διοργάνωσης, έπεσε στον Καστοριανό Χρ.Νικόπουλο Πολ Μηχ, που κέρδισε ένα Tablet, νέας τεχνολογίας, ελληνικού σχεδιασμού και παραγωγής της Εταιρείας MLS, με Ευχές Διοίκησης και συναδέλφων.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου