Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

"Εξοικονόμηση κατ' Οίκον" :Ακόμα 2.178 ωφελούμενοι

"Εξοικονόμηση κατ' Οίκον" :
Ακόμα 2.178 ωφελούμενοι
εντάσσονται στο Πρόγραμμα

   Συνολικά 2.178 ωφελούμενοι, με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό επενδύσεων 23.412.038,99 ευρώ, υπάγονται στο Πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ΄Οίκον". Αλλά όχι από Δυτ Μακεδονία!

        Σύμφωνα με την τελευταία απόφαση υπαγωγής ωφελούμενων στο πρόγραμμα,

"Εξοικονόμηση κατ'ΟίκονΑΠΟΦΑΣΗ που μπορείτε να δείτε  με ΚΛΙΚ εδώ,

Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των έργων από τους ωφελούμενους, είναι 3 μήνες από την ημερομηνία εκταμίευσης προκαταβολής ή την ημερομηνία υπογραφής της δανειακής σύμβασης με τις συνεργαζόμενες τράπεζες εφόσον δεν καταβάλλεται προκαταβολή.

Καταληκτική ημερομηνία επιλεξιμότητας τόκων ορίζεται η 31-12-2015.

Εάν μέχρι την υπογραφή της δανειακής σύμβασης δεν έχουν προσκομιστεί τα δικαιολογητικά που τυχόν δεν υποβλήθηκαν κατά την υποβολή της αίτησης, η υπαγωγή του Ωφελούμενου θα ανακληθεί.

Οι Δικαιούχοι θα ενημερωθούν για την ένταξή τους στο Πρόγραμμα μέσω των συνεργαζόμενων χρηματοπιστωτικών οργανισμών εντός 10 ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της παρούσης στους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, ώστε να προσέλθουν σε αυτούς για την υπογραφή των δανειακών συμβάσεων, εντός του χρονικού ορίου τεσσάρων (4) μηνών από την κοινοποίηση της απόφασης.

Πηγή:buildnet.gr

***ΣΧΟΛΙΟ: Για Δυτική Μακεδονία,ματαίως θα αναζητά κανείς το όνομά του-"Εξοικονόμηση-ΓΙΟΚ!"
Ουδέν νεώτερο, επίσημα, για την ομαλή συνέχιση του Προγράμματος στη Δυτ Μακεδονία.
       Από τραπεζικούς κύκλους πληροφορούμαστε,ότι προγραμματίζεται ανακατανομή πιστώσεων με μεταφορά από άλλη περιφέρεια,με στόχο κατ'αρχήν να καλυφθούν οι εγκεκριμένες(??) αιτήσεις για τη Δυτ Μακεδονία,αλλά ουδέν για την ουσία της ΑΜΕΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ για την Δυτ Μακεδονία, που είναι η δυσμενέστερα κλιματικά Δ' Ζώνη της Χώρας,παρά τις απρεμβάσεις και διαβεβαιώσεις και της ΕΕ ότι προχωρά επετυχημένα(!!??) το "Εξοικονόμηση" στην Ελλάδα!
    Θα βρεθεί επι τέλους "ευήκοον ούς"?....................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου