Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Διακοσμητικές Υπηρεσίες και Νέες Τεχνολογίες

Διακοσμητικές Υπηρεσίες και Νέες Τεχνολογίες :
Σοφία Νικοπούλου Πολ Μηχ ΤΕ-Αρχιτ.Εσωτ Χώρων-Διακοσμήτρια

       Η Διακόσμηση Εσωτ.Χώρων,δεν είναι πιά μια ακριβή πολυτέλεια.Υπάρχουν λύσεις που μπορούν, με οικονομικό τρόπο, να δώσουν καλαίσθητο αποτέλεσμα,αρκεί να υπάρχει έγκαιρη συνεργασία ειδικού στην Αρχιτεκτονική Εσωτ.Χώρων(Κατοικιών ή Επαγγελματικών Χώρων).
    Η χρήση των Νέων Τεχνολογιών (Η/Υ-Σχεδιαστικά Προγράμματα, Προγράμματα Φωτορεαλισμού, Ιντερνετ κλπ) δίνει νέες δυνατότητες για καλαίσθητο αποτέλεσμα και το κυριώτερο,άμεση δυνατότητα εκ των προτέρων,πρό της κατασκευής, εποπτικής φωτορεαλιστικής εικόνας αποτελέσματος των προγραμματιζόμενων επιθυμητών επεμβάσεων στο ακίνητό σας. Γλυτώνετε έτσι περιττές δαπάνες ανακατασκευής αποτελέσματος, που δεν είχατε συνειδητοποιήσει την μορφή του, από απλή περιγραφή ή σχεδιαστικό σκαρίφημα
       Το...."θυγατρικό" μας Γραφείο,της ΣΟΦΙΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ (Αρχιτ Εσωτ Χώρων-Διακοσμήτρια-Πολ.Μηχ ΤΕ), προσφέρει φιλικές "καλλιτεχνικές" Συμβουλές και Υπηρεσίες Μελετών- Επιβλέψεων-Κατασκευών,προσιτές σε όλα τα βαλάντια:
-Για επεμβάσεις Κατασκευής- Ανακαίνισης-Διακόσμησης-Αξιοποίησης σε Ακίνητα (Κατοικίες ή Επαγγελματικούς Χώρους).... με..."Σοφία", με συνδυασμό Αισθητικής,Λειτουργικότητας αλλά και Οικονομίας!
-Για σας και τους δικούς σας ανθρώπους.-Θεσνίκη-Καστοριά(δυνατότητα ραντεβού στο έργο σας) αλλά και Πανελλαδικά μέσω Ηλ.Υπολογιστή κ Ιντερνετ,σε ειδικές περιπτώσεις.
-Ενδεικτικά: Η πρώτη Φωτογραφία παραπάνω, είναι φωτορεαλιστικό τμήματος εσωτερικού χώρου αίθουσας εκδηλώσεων, προ της κατασκευής, ενώ η 2η, είναι Φωτογραφία μετά την υλοποίηση


Γνωστοποιείστε την Σελίδα στον περίγυρό σας. Κάπου σίγουρα θα χρειαστεί!
     Εναλλακτικά,όσοι είστε στο FACEBOOK δείτε  Sofia Nikopoulou Interior Design

Επίσης μέσω της Ιστοσελίδας του Γραφείου μας "Τεχνοδιάσταση"-ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Πολ Μηχ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου