Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΤΕΕ ΝΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Εκδήλωση Πίτας 2012

ΤΕΕ ΝΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Εκδήλωση Πίτας 2012

     Την Κυριακή 15-1-2012 στο Ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΟΣ στην Καστοριά,έλαβε χώρα ειδική εκδήλωση της Νομ Επιτροπής Τεχν Επιμελητηρίου ΝΕ ΤΕΕ Καστοριάς για το 2012.
     Οι παρόντες Μηχανικοί, με μέλη των οικογενειών τους, άκουσαν τις συνοπτικές ομιλίες του Προέδρου της ΝΕ ΤΕΕ Π.Αποστολίδη και του Προέδρου ΤΕΕ/Δυτ Μακεδονίας Δημ.Μαυροματίδη και αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους για την νέα χρονιά.
      ο Πρόεδρος ΝΕ ΤΕΕ Καστοριάς, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του έργου 4 Ομάδων Εργασίας της ΝΕ ΤΕΕ Καστοριάς για ισάριθμα ζητήματα γενικότερου ενδιαφέροντος του Νομού (Πλίθινα Κορεστείων, Αξιοποίηση Αρχοντικού Παπατέρπου, Συγκοινωνιακό Δίκτυο Νομού,Εγκαταλειμένοι Οικισμοί Γράμμου) που θα παρουσιαστούν, οι 3 πρώτες στον Δήμο Καστοριάς και η 4η στον Δήμο Νεστορίου.
      Κοινό σημείο των ομιλιών,ο προβληματισμός για όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στα ζητήματα του Τεχνικού Κόσμου γενικά και τοπικά(υποαπασχόληση,έλλειψη νέων έργων,νομοθετική λαίλαπα σε βάρος επαγγελματικών και ασφαλιστικών θεμάτων-αμοιβές-ΤΣΜΕΔΕ κλπ) που απαιτούν εγρήγορση και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του ΤΕΕ.
    Από την ΝΕ ΤΕΕ, απονεμήθηκαν Αναμνηστικά Ευχετήρια Εντυπα σε συνταξιοδοτηθέντες Μηχανικούς το 2011
     Παρόντες στην εκδήλωση και οι: Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καστοριάς κ Δημ.Σαββόπουλος,Δήμαρχος Καστοριάς κ Μαν. Χατζησυμεωνίδης και εκ μέρους Δήμου Αργους Ορεστικού ο Αντιδήμαρχος κ Ν.Παπανικολάου,που ανακοίνωσαν,ο καθένας στον τομέα του ,ότι  θέλουν συνεργασία με το ΤΕΕ γενικά και ότι έχουν προγραμματίσει δημοπρατήσεις νέων έργων για το 2012 και αποπληρωμή οφειλών παλιών έργων.
      Οι Ευχές όλων,με σκεπτικισμό, εστιάσθηκαν, όχι στο "Καλή", αλλά στο "Καλύτερη Χρονιά"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου