Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ :Φάρμακα μόνο με συμμετοχή στην Κοζάνη

ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ :ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΟ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


       Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης έπειτα από απόφαση του, ανταποκρινόμενος σε αίτημα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος/τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, ενεργοποιεί τη σύμβαση μεταξύ του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ και του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και από 1η Σεπτεμβρίου 2012, τα φαρμακεία του νομού Κοζάνης θα δέχονται συνταγές ασφαλισμένων ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ μόνο με την καταβολή της συμμετοχής.
     Το Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. χαιρετίζει την απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης και αναμένει ανάλογες αποφάσεις από τους άλλους Φαρμακευτικούς Συλλόγους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

**Σχόλιο:Πρόκειται για σημερινή ενημέρωση του Προέδρου του ΤΕΕ Δυτ Μακεδονίας Δημήτρη Μαυροματίδη.Οι Μηχανικοί αναμένουν ανάλογη ανταπόκριση και στους λοιπούς Νομούς Δυτ Μακεδονίας.Σημειώνεται ότι ως τώρα οι Μηχανικοί Δυτ Μακεδονίας,ασφαλισμένοι του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ πληρώνουν τα φάρμακα και τα νοσήλια και περιμένουν στην συνέχεια για μήνες,αν υπάρχει τοπικός ελεγκτής γιατρός να τους επιστραφεί ,ένα μέρος της δαπάνης,ενώ ταλαιπωρούνται με την ηλεκτρονική  συνταγογράφηση ακόμη και για χρόνιες παθήσεις,σε ουρές κάθε μήνα,λές και η χρόνια πάθηση αλλάζει κάθε μήνα.



1 σχόλιο:

  1. Χρίστο χθες συνεδρίασε και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καστοριάς όπου τους ζήτησα το ίδιο και δυστυχώς αποφάσισαν αρνητικά. Πιστεύω λόγω της κατάστασης στον ΕΟΠΥΥ. Ανέφεραν ότι θα ξαναεπανέλθουν. Αναμένουμε αποφάσεις από Γρεβενά και Φλώρινα και θα ξαναεπανέλθουμε. Στην Κοζάνη έγινε "μαχη" για να περάσει με πολλή δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή