Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Πρόγραμμα Μαζικής Ενεργειακής Αναβάθμισης των Κτιρίων του Δημοσίου Τομέα

Πρόγραμμα Μαζικής Ενεργειακής Αναβάθμισης των Κτιρίων του Δημοσίου Τομέα μέσω ΧΑΤ

Ιδέες και Σκέψεις-Προτάσεις από το Ιστολόγιο "ΟΙΚΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΕΝΕΡΓ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ"


Η πρόταση αυτή αναφέρεται σε ένα πρόγραμμα που θα επιδιώκει την μαζική ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα από εξειδικευμένες εταιρείες, τις Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών (ΕΕΥ) με Χρηματοδότηση Από Τρίτους (ΧΑΤ). Το πρόγραμμα αυτό θα λειτουργήσει ως βασικός μηχανισμός εκκίνησης και επιτάχυνσης των έργων ενεργειακής εξοικονόμησης στον υπάρχοντα εμπορικό και τριτογενή κτιριακό τομέα της Ελλάδας.

Πρόκειται για μία πρόταση μηδενικού κόστους για το Ελληνικό Δημόσιο, χωρίς επιδοτήσεις, για να αναβαθμιστούν ενεργειακά μαζικά δημόσια κτίρια κύριας και συνεχούς χρήσης. Και αναφερόμαστε σε λύσεις μηδενικού κόστους για το Ελληνικό Δημόσιο, γιατί τα κρατικά κονδύλια δεν χρησιμοποιούνται πάντα με το βέλτιστο δυνατό τρόπο και φυσικά γιατί η χώρα βρίσκεται τώρα σε δεινή οικονομική κατάσταση και πολύ απλά έχουν μειωθεί τα διαθέσιμα χρήματα για κρατικές επενδύσεις.

***Περισσότερα ΚΛΙΚ ΕΔΩ  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  
-**Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών (ΕΕΥ) Αποτελεί ένα νέο τομέα επένδυσης κεφαλαίων σε τεχνικά έργα και ενεργειακές υπηρεσίες με ευρύ και πολλά υποσχόμενο δυναμικό και μέλλον στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών και της Εξοικονόμησης Ενέργειας. 
 -**Υπ.Απόφ Αριθ. Δ6/13280/7.6.2011 Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών. Λειτουργία, Μητρώο, Κώδικας Δεοντολογίας και συναφείς διατάξεις  

-**Τι κάνει μια "Επιχείρηση Ενεργειακών Υπηρεσιών"(EY)-παράδειγμα Σελίδας "ΟικοΕνεργειακή"
-**"Κατεβάστε" Εγχειρίδιο Παρουσίαση από Ημερίδα ΚΑΠΕ 'Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών(ΕΥ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου